Nejnovější recenze ze sekce Pracovní obuv
Kvalitní obuv. Pohodlné.
Kvalitný vyber, expresne dorucenie
- Maximální spokojenost.
uvidíme až po delším nošení,ale zatím super
- Boty vypadají naprosto skvěle. Měl jsem pochybnosti, protože jsem je neviděl nikde na živo.....ale vypadají lépe naž na obrázku. Boty jsou velmi dobře zpracovány a jsou fakt, ale fakt pohodlné, nikde neškrtí, velikost obuvi odpovídá. Je vidět že se dělaly ručně a že se dělaly na Slovensku a ne někde v Asii. Cena je vyžší, ale odpovídá kvalitě.....
slušná kvalita za rozumnou cenu
to se uvidí po použití
- Je vyroben z kvalitní silné kůže.
- Pevná robustní obuv.
- Spíše pro lidi s vyšším nártem
- Těžká.
Boty budu vracet, protože mi nesedí. (Mám velmi nízký nárt.)
Demar Holínky New Universal 0271 zelené
Přidáno: 24. ledna 2024
(naposledy upraveno 24. ledna 2024)
Zakoupeno v TRUCKMALL.CZ
Lehké
- pravá kůže, špička má ochranu z tvrdého plastu
- jednoznačně podrážka PUR
Bota mi přijde kvalitní a bytelná,
bohužel jako 99% dnešních bot je podrážka z PUR což brutálně omezuje dobu použitelnosti boty na max cca 5let (započítává se do toho doba i skladování)
proto je možno vidět na některých eshopech brutální slevy na pracovní boty, ovšem kupovat takto zlevněné boty s PUR podrážkou jsou vyhozené peníze,
mě osobně se takto rozpadly 4 páry kvalitních kožených pracovních bot, některé už po prvním nošení
vyhledejte si na google hydrolýza PUR podrážky
jedny boty jsem zkusil nechat profesionalně podrazit opravdovou gumovou podrážkou ale vydrželo to opravdu jen na chvíli než se zase rozpadla další vrstva PUR pod podrážkou, pokud teda nejste švec a nedokážete si rozpadlou PUR podrážku opravit sami kožené boty čeká už jen cesta do popelnice, a nemusím zdůrazňovat, že kožená část boty je absolutně bez poškození
takhle se tedy mrhá surovinami v obuvnickém průmyslu
- dobrý cena za holinky S5
Holínky jsou Made in Italy, přijde mi ale že podrážka o něco více klouže než obdobná holinka od Dunlopu (ale zatím jsou mínusové teploty takže je to možná mrazem, že je ta podrážka o něco tvrdší)
v přední častí holinky jsou vyztuhy od špičky směrem nahoru tak snad se to nějak projeví, že holínky více vydrží než se protrhnou
Kožené, poctivé boty.
Kvalitní pravá useň, jsou dobré.
Canis CXS Winter Frost černá
Přidáno: 23. ledna 2024
(naposledy upraveno 23. ledna 2024)
Zakoupeno v CANIS SAFETY a.s.
Absolutně se neshodovala velikost, která měla dorazit, minimálně o 2 čísla menší
Naprosto super
pohodlné a bezpečné
- Zateplene holinky v kterych vam nebude nikdy zima.
Vše v pořádku.
- pěkná a dobře sedící bota za nízkou cenu
doporučuji
- Paráda. Spokojen maxi.
Ok. Radost v nich pracovat. Pohodlné, bezpečné.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]