Speciální sandály CROCS SPECIALIST VENT WHITE 10074

93 %

Popis produktu

Parametry produktu

Antibakteriální
ano
Barva
bílá
Druh obuvi
sandále

Recenze

  • , zakoupeno v NEJCENY.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Jako prodavačka oceňuji pohodlí při celodenním stání a větrací otvory. Zvolila jsem svou běžnou velikost bot a sedí krásně.

  • , zakoupeno v NEJCENY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • lehoučká obuv,dobře sedí na noze,koupeno do práce v kanceláři,noha se nepotí
    • nic

    doporučuji ke koupi

Parametry produktu

Antibakteriální
ano
Barva
bílá
Druh obuvi
sandále

Popis produktu

CROCS SPECIALIST VENT - Black M7/W9 (39-40)

Crocs Specialist Vent jsou pracovní boty, které umožní Vašim nohám dýchat. Dřeváky jsou dokonalým prototypem obuvi na pracoviště - splňují normy pro obuv s uzavřenou patou, díky akupresurní stélce je stimulován správný oběh krve a zajištěno celodenní pohodlí. Boční větrací porty podporují proudění vzduchu a zároveň zabraňují znečištění. Bota je antiseptická - zabraňuje tvorbě zápachu. Vyrobeno z patentovaného materiálu Croslite pro maximální lehkost a pohodlí.

Hlavní přednosti Crocs:

  • Kvalitní odvětrávání a antibakteriální povrch stélky zabraňuje zápachu nohou
  • Nízká hmotnost boty zaručuje komfortní chůzi s pocitem lehkých nohou
  • Akupresurní vzorek uvnitř boty napomáhá správnému prokrvení chodidel
  • Nenáročné na údržbu
  • Nezanechávají šmouhy, tudíž nedochází ke znečištění podlahy
  • Disponují protiskluzovou podrážkou
  • Tvarovaná stélka boty vyhovuje všem typům chodidla

Jakou zvolit velikost?

Boty Crocs si pořizujte ve stejné velikosti, na kterou jste zvyklí v evropském číslování. Při vybírání mějte také na paměti, že klasické modely Crocs jsou navržené tak, aby měla noha v botě vůli. Pokud máte poloviční velikost, doporučujeme objednat další celé číslo. Tabulku velikostí naleznete mezi doplňujícími fotkami.

Jak správně boty udržovat?

Stačí pouze otřít houbičkou. Na hrubší nečistoty lze použít mýdlo nebo prostředek na nádobí (nesmí se používat chemikálie, například Savo a jiné prostředky stejného typu).

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
93 %
průměr z 4 hodnocení
5
4 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v NEJCENY.cz

    Doporučuje produkt

    90 %

    Jako prodavačka oceňuji pohodlí při celodenním stání a větrací otvory. Zvolila jsem svou běžnou velikost bot a sedí krásně.

  • , zakoupeno v NEJCENY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • lehoučká obuv,dobře sedí na noze,koupeno do práce v kanceláři,noha se nepotí
    • nic

    doporučuji ke koupi

{"Oblíbené kategorie":[["Poklice","https://poklice.heureka.cz/"],["Záchody","https://zachody.heureka.cz/"],["Kávovary na kapsle","https://kavovary-kapsle.heureka.cz/"],["Ostatní příslušenství ke kamerám","https://ostatni-prislusenstvi-kamery.heureka.cz/"],["Pingpongové míčky","https://pingpongove-micky.heureka.cz/"],["Powerbanky s Quick Charge 3.0","https://powerbanky.heureka.cz/f:30786:1/"],["Přímé brusky","https://brusky.heureka.cz/f:3777:341518/"],["Dětské klávesy","https://keyboardy.heureka.cz/f:29830:1/"],["Tricepsové adaptéry","https://posilovaci-adaptery.heureka.cz/f:35766:44261169/"],["LEGO® Creator™ 3v1","https://lego.heureka.cz/f:6125:32247818/"]],"Vybrané značky":[["Pracovní obuv VM Import","https://pracovni-obuv.heureka.cz/f:14797:500178/"],["Pracovní obuv Sir","https://pracovni-obuv.heureka.cz/f:14797:21187549/"],["Pracovní obuv Crocs","https://pracovni-obuv.heureka.cz/f:14797:766894/"],["Pracovní obuv Camminare","https://pracovni-obuv.heureka.cz/f:14797:1459257/"],["Pracovní obuv Janser","https://pracovni-obuv.heureka.cz/f:14797:2153221/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat florbalový míček?","https://florbalove-micky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-florbalovy-micek/"],["Jak vybrat hokejovou helmu?","https://hokejove-helmy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hokejovou-helmu/"],["Jak vybrat přístroj k modeláži nehtů?","https://pristroje-k-modelazi-nehtu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pristroj-k-modelazi-nehtu/"]],"Vybrané produkty":[["GymBeam Fitness Camo","https://fitness-rukavice.heureka.cz/gymbeam-fitness-camo/"],["Ajax DoorProtec 7062","https://dverni-okenni-senzory.heureka.cz/ajax-doorprotec-7062/"],["DMA JBS 512 vozík mechanický transportní","https://invalidni-voziky.heureka.cz/dma-jbs-512-vozik-mechanicky-transportni/"],["Lampa Italy, Kryty šroubů kol Chrome - Caps 17mm","https://kolove-srouby-matice.heureka.cz/lampa-italy-kryty-sroubu-kol-chrome-caps-17mm_2/"],["SlackLine Slackers Classic 15 m","https://slackline.heureka.cz/slackline-slackers-classic-15-m/"],["Muc-Off Matt Finish Detailer 750 ml","https://udrzba-laku.heureka.cz/muc-off-matt-finish-detailer-750-ml/"],["Vonyx SMWBA18","https://subwoofery.heureka.cz/vonyx-smwba18/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}